Paralaks DOO Novi Sad
Futoska 1a, Novi Sad
PIB: 100585855
MAT.BROJ: 08766002

Paralaks logo
Paralaks proizvodi
Paralaks mobile

 

MITACA KAFE APARATI

Savršeni za Vašu kancelariju.
Aparati prepoznatljivog dizajna, koji štede električnu energiju, veoma jednostavni za upotrebu i održavanje.

linija bela

Mitaca aparati

Želeći da odgovori na potrebe poslovnog sveta, ljudi koji najveći deo dana provode u kancelarijama, Illy je razvio office program Mitaca.

Reč je o brendu koji u svemu, počevši od kvaliteta proizvoda, preko dizajna, do komunikacije zadovoljava visoke kriterijume potrošača i omogućava brzu i jednostavnu konzumaciju najkvalitetnije kafe u svakom trenutku tokom radnog vremena, ali i posle. Mitaca M1, M9, M5Up i ostali aparati štede električnu energiju, jednostavni su za upotrebu i održavanje.

Aparati Jasmin, sa dve ili tri glave, profesionalni su Ho.Re.Ca. aparati koji zadovljavaju i najzahtevnije ugostitelje.

U ponudi imamo i profesionalni vending aparat M6, koji nudi mogućnosti bezičnog povezivanja, ugradnje zetonjere ili modula za rad sa novcem i karticama.

Vredno je još svakako i pomenuti Mitaca milk frother, poluprofesionalni aparat za pravljenje vrhunske hladne i tople pene kao i tople čokolade, koji savršeno dopunjava mogućnosti M1 i M9 aparata.


POGLEDAJTE KATALOG

POGLEDAJTE CENOVNIK

mitaca

linija bela

Mitaca aparati

Savršeni za Vašu kancelariju.
Aparati prepoznatljivog dizajna, koji štede električnu energiju, veoma jednostavni za upotrebu i održavanje.

PROČITAJ VIŠE

Illy kafa

Illy ima tradiciju dugu preko 80 godina u proizvodnji isključivo espresso kafe. Posluje u više od 140 zemalja sveta. Dokazano je da Illy kafa ima i do 4 puta manje kofeina od ostalih kafa na našem tržištu, što je čini manje štetnom po zdravlje srca. Jedinstveno pakovanje, pod pritiskom gasa, ne dopušta gubitak kvaliteta ukusa i mirisa bez obzira na vremenske uslove. Koristeći kapsulu sa 6,8g kafe za 1 espresso uvek dobijate isti kvalitet.

PROČITAJ VIŠE

facebook  twitter  linkedin  youtube  pinter

All rights reserved © 2020 Paralaks

Design, Studio Digital , Novi Sad