ILLY ESPRESSO KAFA

Tradicija duga preko 80 godina u proizvodnji espresso kafe

Illy je jedan od najprepoznatljivijih brendova kafe na svetu. Porodičnu tradiciju pravljenja najkvalitetnije espresso kafe neguju više od 80 godina, uz pozicioniranje kao svetski poznat i priznat brend. Posluje u preko 140 zemalja.

Illy espresso kafa proizvodi se od 100% Arabike, sorte kafe koja je širom sveta poznata kao najkvalitetnija i sa umerenom količinom kofeina, što je čini povoljnijom za zdravlje konzumenta. Dokazano je da Illy kafa ima i do 4 puta manje kofeina od ostalih kafa na našem tržištu, te je manje štetna po zdravlje srca.

Jedinstveno pakovanje, pod pritiskom gasa, ne dopušta gubitak kvaliteta ukusa i mirisa bez obzira na vremenske uslove. Koristeći kapsulu sa 6,8g kafe za 1 espresso uvek dobijate isti kvalitet.

U ponudi su različiti ukusi kafe – Lungo (produžena kafa), Classic (normal), Scura (jače pečena kafa, izraženije arome) i Decoffeinatto (bez kofeina).

Illy je putem svoje ćerke firme, Mitaca, u ponudu uvrstio i espresso blend Arabike i Robuste, kako bi zadovoljio tržišta koja još uvek nemaju tradiciju ispijanja čiste arabike.

U ponudi imamo Mitaca Supremo, kafu od 100% Arabike i Mitaca Forte, blend 50% Arabike i 50% Robuste.

Pored tople čokolade, ponuda toplih napitaka zaokružena je širokom paletom prirodnih i instant čajeva.

Sve kapsule su kompatibilne za aparate Mitaca by Illy – M1, M8, M9, M5, M5UP, Jasmin.

Popularni proizvodi