Paralaks DOO

Paralaks DOO je kompanija sa dve decenije dugom tradicijom u trgovini. U poslednjoj dekadi poseban akcenat stavljamo na razvoj svojih brendova vode Tokyo i rakija Forbidden Garden, uz jednako angažovanje na poziciji distributera italijanskog brenda kafe Illy i Mitaca by Illy, primarno za područje Vojvodine.

Negujući tradicionalne vrednosti, a aktivnim praćenjem i učešćem u savremenim tokovima biznisa, tim Paralaksa svesrdno radi na konstantnom unapređenju poslovanja.

“Naša je želja da konceptom Forbidden Garden, rakijom i likerom od dunja, razrešimo sve nedoumice na temu ličnih i biznis poklona, naročito u kontaktu sa inostranstvom. Brend je koncipiran tako da kvalitetom, dizajnom i komunikacijom odgovori na najstrože kriterijume konzumenata širom sveta. Nije svaka rakija – Rakija i Forbidden Garden to najbolje pokazuje.

Tokyo voda je nastala iz namere da mikrokosmos našeg tima pije kvalitetnu vodu. Opsežne analize tržišta otvorile su nove pozicije i ukazale na potrebu za proizvodom koji u kategoriji voda, sa svim validnim sertifikatima, čini celinu za sebe.

I konačno, da se prema nepisanom pravilu našeg podneblja, zaokruži priča potrebna je jednako kvalitetna kafa. Nije bilo dileme da Illy sa tradicijom dugom preko 80 godina i srodnim principom poslovanja, treba da bude deo ove postavke.

Iako je, na prvi pogled, gotova celina, naš duh i ideje ne miruju. Svakodnevno radimo na Paralaks novinama koje ćemo sa radošću predstaviti u budućnosti. ”

Luka Janković, direktor”