Brita Maxtra Plus 1 kom.

989 RSD

Opis

BRITA FILTRACIJA NA NAJVIŠEM NIVOU – čista, sveža,ukusna voda

·        Brita Maxtra filter sa posebnom MicroFlow tehnologijom filtrira 100l vode. Jedinstveni Flowcontrol sistem obezbeđuje savršeno vreme filtriranja za najbolje rezultate.

·        Pouzdano štiti vodu od kalcifikacije, smanjuje prisustvo hlora i drugih štetnih materija, a redukuje i prisustvo metala poput bakra i olova za odličan i prirodan ukus.

·        Bolji ukus čaja, kafe,filtrirana voda idealana za kuvanje zdrave hrane

·         Ekološki prihvatljivo, pogodno, ekonomično

·        Jednostavna i brza zamena filtera:

Potopite BRITA MAXTRA+ filter za vodu u hladnu vodu i lagano protresite da biste uklonili mehuriće vazduha. Ubacite filter za vodu u levak BOKALA , naspite vodu  u  bokal i prospite. To ponovite još jednom. Nakon odbacivanja prva dva litra filtrirane vode, vaš BRITA filter za vodu je spreman za upotrebu.
Napomena:

·        Zaštitna  kesica u kojoj se nalazi Maxtra+  filter  može biti vlažna kada je otvorite zbog  prirodnih materijala  koji su u sastavu filtera.  To je potpuno normalno i ne utiče na peformanse filtera.

 

·        Ukoliko se desi da primetite crne čestice u vodi nakon filtriranja, ne brinite. To je samo aktivni ugljen iz BRITA filtera za vodu. Granulirani aktivni ugljen napravljen je od ljuski kokosa. Kao i svi prirodni proizvodi, ljuske kokosa podležu prirodnim promenama u kvalitetu proizvoda. Ponekad to dovodi do abrazije delova ugljenika u vašoj filtriranoj vodi. Potrebno je samo da  isperete uložak dok filtrirana voda ne postane bistra i bez mehurića (najmanje 2 l).