Voda Tokyo

Negazirana i gazirana mineralna voda

Tokyo voda je prirodna, slabo mineralna voda sa izvora „Devet Jugovića“ na imanju manastira Tronoša. Kako se izvor nalazi ispod planina gusto obraslih zimzelenom i listopadnom šumom, u zoni zakonom zaštićene prirode, na njega ne utiču nikakva zagađenja.

Savršen balans minerala u prirodnoj izvorskoj vodi ukazuje na to da se voda može konzumirati svakodnevno, a dobra je za sve starosne grupe.

Analize iz Kine i Rusije potvrđuju kvalitet vode, a ekspertiza nemačkog instituta „Fresenius“ navodi da Tokyo vodu mogu da piju i novorođenčad, a da za to nije potrebno prethodno prokuvavanje.

Tokyo negazirana mineralna voda u sebi sadrži značajno manje natrijuma (Na++), pa se preporučuje srčanim bolesnicima i svima koji pate od povišenog pritiska. Savršen odnos kalcijuma (Ca++) i magnezijuma (Mg++) garantuje povoljno dejstvo na kardiovaskularni i nervni sistem, te utiče na normalan rast i razvoj. Baznost Tokyo vode od pH 7,47 odgovara optimalnoj baznosti ljudskog organizma, krvi i ćelija, što znači bolje funkcionisanje, smanjenu mogućnost obolevanja, povećanu koncentraciju kiseonika u krvi i mnoge druge benefite baznosti organizma.

Negativni OH joni iz alkalne vode neutrališu slobodne radikale, odnosno deluju kao snažan antioksidans.

Mineralna voda je izuzetno korisna kao zamena za vodu koju svakodnevno prirodno gubimo iz organizma, a kako bi se sačuvala njena prirodna svojstva, Tokyo voda se pakuje isključivo u staklenu ambalažu.

Umereno gazirana, voda Tokyo nudi užitak u svakom gutljaju i predstavlja dopunu u ponudi ovog brenda. Idealna je za one koji ne vole jako gaziranu vodu, a upravo ta blaga nota ukusa vode je nešto što će odgovoriti potrebama ljubitelja nektara neophodnog za život svih nas. Optimalan balans minerala čini vas budnijim, podstiče varenje i ubrzava metabolizam:

Kalcijum (Ca2+) 85
Magnezijum (Mg2+) 39,3
Natrijum (Na2+) 1,67
Kalijum (K+) 0,579
Fluoridi (F-) 0,084
Hlorid (Cl-) 5,0
pH vrednost 7,47
suvi ostatak na 180° C 392

Popularni proizvodi